To kolleger, som står sammen i tykt og tyndt, Søren Pedersen og Bølle. Foto: Peter Rasmussen
To kolleger, som står sammen i tykt og tyndt, Søren Pedersen og Bølle. Foto: Peter Rasmussen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

10 år: Bølle tager med far på arbejde hver dag

Bølle, Søren og Sydjysk Bilsyn fejrer 10 års fødselsdag i morgen

Dr er altid tid til en snak og en kop kaffe, og det er der mange som skønner på.

Det skal være lidt hyggeligt, at få synet sin bil, synes Søren Pedersen, der på fredag fejrer sit 10 års jubilæum med Sydjysk Bilsyn. Det betyder at mange biler er gået igennem hans hænder siden begyndelsen i 2007. Men undervejs har Søren Pedersen også blandet sig i meget andet i byen, hvor han selv er født:

“Jeg kan godt lide at bidrage til at ting fungerer,” siger manden der blandt andet har afholdt en række musikarrangementer, som har støttet gode formål, og som hvert år blandt meget andet støtter byens julebelysning uden selv at bo i nærheden af hverken gran eller lys.

Særligt priviligerede gæster på synsværkstedet får også lov at 'tale med' stedets anden medarbejder. Det er den franske bulldog Bølle, som troligt tager med far på arbejde hver dag. Her bor han i sit fine hus med varme i gulvet og bløde tæpper indtil det bliver fyraften og de sammen kan køre hjem igen.

“Bølle er en helt naturlig og uundværlig del af inventaret,” fortæller Søren Pedersen, der altid har været en myreflittig person.

Var deltids ismand

Før han blev selvstændig havde han i en årrække en andel i en isbod, “Vaffelboden”, som lå der hvor Marcus ligger i gågaden i dag. Og i dag, hvor der ellers er nok at se til som selvstændig, bruges den sparsomme fritid på blandt andet løb og crossfit, som Søren Pedersen er en passioneret udøver af. Især kombinationen, som hedder Outdoor Cross Race har en stor plads i hjertet hos den sønderjyske ægtemand og far til to.

Tog chancen

Søren Pedersen er uddannet mekaniker og synsmand, og han var lovet en stilling i en synshal, som skulle ligge præcis der hvor Sydjysk Bilsyn ligger i dag. Manden, som skulle havde været Sørens arbejdsgiver sprang dog fra og så sprang Søren til.

“Jeg tog chancen og startede Sydjysk Bilsyn i 2007. Jeg synede den første bil den 18. maj. det var en stor dag,” husker han.

Beslutningen skulle tages hurtigt, men idéen var ikke ny. Søren havde puslet med tanken i nogle år

“Beslutningen har været den rigtige og takket være Haderslevs bilister/borgere og byens bilværksteder og forhandlere er der blevet bygget et godt fundament op under Sydjysk Bilsyn. “

“Jeg er meget ydmyg over, alle de kunder som hver dag vælger at lade mig forestå opgaven med syn af deres køretøjer,” siger han:

“Jeg er meget glad for den loyalitet som flere og flere kunder udviser ved at vende tilbage til Sydjysk Bilsyn hvert andet år når bilen igen står for periodisk bilsyn. En privat bilsynsvirksomhed er underlagt et trangt og stift apparat som er styret af Trafikstyrelsen som fører tilsyn med alle synsvirksomheder. Selve kundekontakten og kontrol af køretøjerne er absolut det sjoveste ved bilsyn, den administrative ting er det nødvendige onde ,” siger Søren, der sender en stor tak til sine kunder, som han håber vil kigge forbi på fredag:

“Jeg hilser alle kunder og forretningsforbindelser meget velkommen på dagen.”

Publiceret: 18. Maj 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere