På Slaget 12 lover massiv feststemning over Mølby.
På Slaget 12 lover massiv feststemning over Mølby.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

10 år med dejlige havefester i Mølby

’En Hyggelig Havefest’ i Mølby ved Sommersted fejrer sit 10 års jubilæum med et brag af en fest

Torsdag d. 25 maj 2017 skal der festes for alle. Der vil være musik, underholdning og hygge for alle aldre. Det er atter tid for 'En Hyggelig Havefest'.

“Vi må jo efterhånden sige at vores motto” En succes bliver lettest en tradition” er lykkedes til fulde. Der kommer flere gæster for hver år der går, og i år har vi - med hjælp fra vores trofaste sponsorer -fundet nogle kendte navne til at fejre vores jubilæum,” fortæller formand Søren Nehlsen. Han fortsætter:  

“Vi starter festen kl. 14.00 med tre finalister fra MGP 2017, Minna, Amanda og vinderen BASTIAN. Så kom i god tid, der bliver tryk på fra starten, indgangen åbnes kl. 13.30.”

“Vi får også besøg af 'På Slaget 12'. De sendte deres debut album ud i 1987, med hittet “Hjem til Århus”, som man efterhånden kan kalde en evergreen. Med 30 år på turne så ved de, hvad der skal til for at holde en fest.

De har haft stor succes, med deres måde at spille gamle velkendte hits, på deres udgivelser “Lets Dance 1,2 og 3” der har solgt over 300.000 eksemplarer. 'På Slaget 12' har lovet at holde en fest med os, hvis vi er klar,” siger formanden.

“På programmet er også “Tom Donovan” den Irske Troubadur der er kendt for at holde en fest, “Munch og Broderskabet”, der fortolker Kim Larsens sange fra dengang til nu, og de har også selv skrevet nogle sange som vi skal høre. ZOO-TV fortolker U2 og har også lokal oprindelse fra Haderslev så dem glæder vi os meget til at høre, andet band fra lokal området er JUNGS de kommer fra Jels/Vejen og spille alt det vi kan synge med på, vi slutter festen med “Dressed for Roxette” Danmarks bedste Roxette kopier, så nu håber vi bare at vejrguderne er med på at fejre en jubilæumsfest, for vi er klar,” lover Søren Nehlsen.

Man kan læse mere på www.enhyggelighavefest.dk

Publiceret: 14. Maj 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt