Apoteker Jacob Grønne glæder sig til at tage imod kunderne i de flotte lyse lokaler. Foto: GM Foto
Apoteker Jacob Grønne glæder sig til at tage imod kunderne i de flotte lyse lokaler. Foto: GM Foto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Apoteker i Vojens: “Vi har lyttet til kunderne”

Vojens Apotek har gennemgået en strørre ombygning

Håndværkerne har lagt sidste hånd på den omfattende ombygning af apoteket i Rådhuscentret i Vojens. Og resultatet er et anderledes lyst og luftigt apotek med rigtig god plads til kunderne. Og det har netop været fokusområdet, fortæller apoteker Jacob Grønne.

”Det handler om vore kunder. Vi vil være kundernes lokale apotek, hvor de kan handle trygt og hvor de kan få vejledning om medicin og sundhed. Det var for trangt herinde, men nu er det slut med at stå på nakken af hinanden,” lyder det fra en tilfreds apoteker.

Når man har været ved lægen, som har ordineret medicin, er det apoteket som bliver den næste til at rådgive og vejlede, og det er en opgave, som tages meget alvorligt på Vojens Apotek:

”Det er vigtigt at kunderne oplever diskretion og tryghed omkring deres besøg på apoteket. Det får vi gode rammer for at leve op til nu,” siger Jacob Grønne.

Apoteket står for sundhed

Apoteket er ikke kun et sted man besøger, hvis man er syg. Her er tværtimod meget at hente hvis man gerne vil være sund:

”Vi er specialuddannet inden for fx vitaminer, kosttilskud og hudpleje. Kosten er ligesom det vi vokser af, og huden er vort største organ. Så det er vigtige elementer, og her har vi alle de gode produkter og viden til at vejlede, når man skal vælge iblandt dem,” fortsætter apotekeren.

Ombygningen markeres

For at fejre at apoteket er blevet så flot, har Vojens Apotek en lang række gode tilbud i de kommende dage. Der vil ligeledes blive rettet fokus på en serie sundhedsområder ved nogle såkaldte 'demodage'. Man kan således se og opleve 'Gum' tandpleje torsdag mellem 11.00 og 12.30. På mandag mellem 10.30 og 12.30 gælder det Omron blodtryksmåling og endelig næste fredag – 23. juni – mellem klokken 11.00 og 14.00 hvor det handler om hudpleje fra Faaborg Pharma.

Som en ekstra markering sender apoteket én krone per kunde, som besøger apoteket i perioden 14.-24. juni, til Team Rynkeby, der cykler penge ind til Børnecancerfonden.

”Vi glæder os til at tage imod kunderne i vores nye lokaler. Som det altid er her i Vojens, så har vi P-pladser lige ved døren,” slutter Jacob Grønne.

Publiceret: 15. Juni 2017 06:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere