Freddy Fey (Studievært), Lennart Dich (Vejen), Malene Andersen (Bylderup Bov) og Rasmus Skøtt (Studievært), da deltagerne var sluppet ud.
Freddy Fey (Studievært), Lennart Dich (Vejen), Malene Andersen (Bylderup Bov) og Rasmus Skøtt (Studievært), da deltagerne var sluppet ud.

Av mine ører: Unge hørte Last Christmas uafbrudt i 39 timer

Radiostations juleevent sluttede uafgjort. Man var enige om at 39 timers Wham var nok

 Tip en ven    Udskriv   Del

Radio Globus er kendt for sjove events, og man må sige at årets juleversion var én af de bedre.

"Hvor længe kan du sidde stille i en Toyota Aygo og lytte til Whams "Last Christmas" uafbrudt?" Lød udfordringen, som en halv snes deltagere kastede sig ud i. Og snart begyndte de første af falde fra.

Efter det første døgn var der kun eliten tilbage - De virkelig hard core Wham fans. Mest hard core var Lennert Dich og Malene Andersen, der bare sad og sad som timerne gik.

Da der blev afviklet én af de obligatoriske pauser efter 38 timer og 50 minutter, var der så meget pres på de to fra deres noget bekymrede familiemedlemmer, at de enedes om at kalde resultatet for uafgjort.

Dermed delte de præmien på 24.000, der var sponsoreret af Toyotaforhandler Louis Lund A/S. Der var yderligere et par gavekort - 5.000 til Jønnes Dinner og 1.000 til KS Speedway, som ligeledes blev delt.

I løbet af eventen var der flere end 1.000 mennesker, der troppede op hos Toyotaforhandleren for at følge med i løjerne.

Publiceret: 22. December 2012 10:32
Del på Facebook
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen Haderslev