Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bliv fartdjævel for en dag

Haderslev Motor Sport åbner dørene og inviterer til en omgang solid motocross

pra

Hvis man vil finde ud af, om man er til motorsport, så er der mulighed for at komme og teste motocrossmaskiner lørdag den 12. maj, når Haderslev Motor Sport holder åbent hus på Skovbybanen fra klokken 10 til 16.

- Haderslev Motor Sport har samarbejdet med et projekt i Haderslev Kommune, som hedder ”Idræt, sundhed og foreningskultur,” og her-igennem har vi fået mulighed for at indkøbe nogle maskiner, som gør det muligt, at børn og unge nu kan komme og prøvekøre motocross maskiner, inden de beslutter sig for om motorsport skal være deres fremtidige fritidsinteresse, fortæller formand Ruth Nielsen.

Haderslev Motor Sport holder fast til på Skovbybanen, Skovbyringen 2. Hvis man kører mod Marstrup og ud forbi motorvejsafkørsel til Kolding/Flensborg, så kommer man til Skovbybanen på højre hånd. Her er et klubhus ved banerne, og her bliver der hygget mellem løbene.

- Vi er en klub med kørere, som kommer langvejs fra, men vi vil altid gerne have nye medlemmer. Vi ønsker at udbrede motorsporten i form af motocross og langbanecykler, siger Ruth Nielsen.

Til åbent hus er børn og unge velkomne i følge med en voksen. Det er en sportsgren, som kræver, at ens forældre er til stede ved træning, som foregår hver tirsdag og lørdag.

Arrangementet byder på showopvisning på følgende tidspunkter: Kl. 10.30 – 11.15, kl. 12.30 – 13.15 og igen kl. 14.30 – 15.15.

Imellem opvisningerne er der mulighed for at afprøve motocross cykler, og voksne kan prøve langbanecykler. Der vil også blive fortalt om muligheder for medlemskab af Haderslev Motor Sport.

Klubben serverer pølser, sodavand og kaffe/the.

Haderslev Motor Sport håber at se mange til åbent hus, så medlemmerne kan vise, hvad de bruger fritiden på. Husk motorsporten begynder allerede i 5 års alderen og det er en fornøjelse, at se de små køre rundt på deres motocrosscykler.

Haderslev Motor Sport holder åbent hus på Skovbybanen fra klokken 10 til 16. Foto: Peter Rasmussen
Haderslev Motor Sport holder åbent hus på Skovbybanen fra klokken 10 til 16. Foto: Peter Rasmussen
Publiceret: 09. Maj 2012 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Haderslev
Seneste
Lokalavisen Haderslev
Mest læste
Lokalavisen Haderslev
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt