Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Charmerende og unikt

Verdensballeten gæster Gram Slot den 16. juli

kultur I år præsenteres Verdensballetten på fem særligt udvalgte locations i Danmark – hvoraf den ene er på Gram Slot den 16. juli. I alt opføres seks forestillinger, hvor af den ene er på den nordtyske ø Sild.

”Charmerende, unikt og spektakulært” er nogle af de ord publikum bruger, når de omtaler Verdensballettens forestillinger og det med god grund. Solodansere fra tre af verdens mest berømte ballet-kompagnier – The Royal Ballet of London, Mariinskij Balletten i St. Peterborg, og Staatsballett i Berlin står på scenen og sammen med danske operasangere og den engelske violinist Charlie Siem, byder de på en forestilling i verdensklasse med dans fra både det klassiske og moderne repertoire.

“Da vi fik en henvendelse fra operasanger Jens Christian Wandt, som er en af initiativtagerne til Verdensballetten, var vi ikke i tvivl om, at vi meget gerne ville huse forestillingen på Gram Slot. Ud over at have nogle historiske rammer, der er omgivet af smuk, dansk natur, der passer perfekt til forestillinger som Verdensballetten, så er det vigtigt for os at man på Gram Slot kan få mange former for kulturelle oplevelser. ren, der skal danne rammen for ballet- og operaforestillingen. Det bevirker, at det nogle måske ville kalde finkulturel kunst, bliver jordnært og tilgængeligt for publikum, der måske ikke ville vælge at se ballet eller opera,” fortæller Svend Brodersen fra Gram Slot.

/mhe

Publiceret: 17. April 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere