Kåre Hangaard
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Damehåndbold: Fløjspiller vender hjem til SønderjyskE

Pernille Johannsen

Alder:           20 år (26.09.1996)

Position:      Højre fløj

Kontrakt:      1 år (30.06.2018)

Tidligere klubber: Rødekro IF, SønderjyskE, Odense Håndbold

Efter en enkelt sæson i Odense Håndbold er Pernille Johannsen tilbage hos SønderjyskE Damehåndbold, hvor den unge fløj har underskrevet en ét-årig kontrakt.

 

Det kan virke lidt spøjst at tale om en smårutineret spiller, når vedkommende blot er 20 år, men Pernille Johannsen kan allerede se tilbage på en håndfuld år i tophåndbold. Allerede som 16-årig fik hun ligadebut.

 

"Pernille er stabil og sikker i sine afslutninger, og så er hun også stærk i den forsvarsmæssige del af spillet. Hun har spillet i ligaen i tre af de sidste fire sæsoner og bliver dermed en af de mere rutinerede spillere på holdet", forklarer cheftræner og sportschef Olivera Kecman.

 

Pernille Johannsen er et produkt af det lokale talentarbejde, og Olivera Kecman ser frem til igen at arbejde sammen med den unge sønderjyde, der har fået sin håndboldopvækst i Rødekro IF.

 

"Det er altid dejligt med lokale spillere på holdet. Hun kommer med de rigtige værdier og kender kulturen i klubben. Hun kan på mange områder lære de helt unge på holdet noget", siger Olivera Kecman.

 

 

Publiceret: 11. Maj 2017 10:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt