Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Demokratisk indflydelse tak!

Stefan Bøgh, Slotsgade 27 st.tv., Haderslev

Det er så som så med det skrevne lokaldemokrati i denne del af landet. Nærværende avis nemlig Lokalavisen er en undtagelse.

Det er mange år siden, at Jydske Vestkysten var under ledelse af Mette Bock og efterfølgende Mikael Kamber.

Dengang havde vi andre tider, og der var højt til loftet og langt til døren. Små debattører blev gerne tilgodeset og hjulpet på vej.

Nu om stunder har avisen undergået forandringer, der ikke alle er til dens bedste. Debatsiderne er delt op i 2 dele for sig. En del som er, for dem der noget ved borgermusikken, og en del for resten, hvor ikke alle får lov at være med.

Når indlæg sorteres fra af lokalredaktører og landsdelsredaktører fra visse skribenter, så spørger jeg mig selv, hvad kriterierne for dette er?

Jeg spørger også mig selv, om der er mange skribenter, der har denne oplevelse med Jydske Vestkysten?

Så længe man ikke overtræder gældende lovgivning i landet med sine indlæg, så kan jeg ikke se, hvad problemerne skulle være udover personlige sympatier og antisympatier.

Vi har så meget ligegyldigt skriveri i vore medier. Endog fra professionelle journalister. Hvorfor må vi andre så ikke være med længere?

Nogle skribenter kan få lov til at spamme hele lokalområdets aviser og ugeblade med serieproducerede indlæg, mens andre ikke kan få endog et enkelt indlæg med i ny og næ.

Hvor blev det liberale demokrati af i Jydske Vestkysten?

Hvor blev det liberale demokrati af i Ugeavisen, der blokerer nogle debattører på de sociale medier og fratager dem demokratiske muligheder for at deltage i debatter eller kommentere?

Det kan jo ikke nytte noget, at man kun vil have indlæg og kommentarer der smager som sød honning altid. Sådan er verden ikke, og sådan er dette land ikke, og sådan er denne kommune slet ikke.

Må vi så bede om demokratisk indflydelse tak!

Publiceret: 27. April 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere