Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

En lille verdenssensation

Oplev en verdensnyhed hos Dansk HøreCenter i Haderslev, lyder det lokkende

Trådløse små høreapparater med en endnu bedre lydoplevelse og muligheden for at få dem justeret hjemmefra uden at skulle ned i klinikken. Dét er, hvad Dansk HøreCenter kan præsentere, når de den 23. maj holder Åbent Hus i Haderslev. Det oplyser butikken i en pressemeddelelse.

Op imod 800.000 danskere anslås at have en eller anden form for hørenedsættelse. Langt de fleste gør ikke noget ved det, fordi de ikke véd, at et høreapparat kan gøre en forskel i deres liv, eller fordi de er bange for, om det er ubehageligt at have på.

”De nye høreapparater, som vi kan præsentere her i maj, er en verdensnyhed uden lige. De er så små, at man næsten ikke kan se dem, og samtidig giver de en endnu bedre lydoplevelse. Men de har også den unikke egenskab, at de kan justeres uanset, hvor brugeren befinder sig. Det betyder, at hvis man fx er glad for at gå ture ved vandet og oplevelsen i dét lydmiljø ikke er i top, så kan man via nogle få klik i en app anmode om at få sit høreapparat justeret, hvorefter en hørespecialist klarer det hele online. Den frihed er der ikke andre høreapparater, der kan tilbyde,” fortæller Lars E. Berthelsen, Adm. Direktør, Dansk HøreCenter

Åbent Hus

Mulighederne med det nye høreapparat er rigtigt mange, og de fleste kender ikke til dem. Derfor holder Dansk HøreCenter i Haderslev Åbent Hus 23. maj fra kl. 10-17 på Storegade 33, hvor man kan komme forbi og opleve det selv. “Har du lyst, kan du også få foretaget en høretest uden tidsbestilling,” oplyser butikken i en pressemeddelelse.

Publiceret: 15. Maj 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt