Elev i Matas i Vojens Rådhus Centret, Trine Kellmann, ser frem til en spændende uge i butikken.	Privatfoto
Elev i Matas i Vojens Rådhus Centret, Trine Kellmann, ser frem til en spændende uge i butikken. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fagpøve: Trine fra Matas sætter fokus på Vojens-firma

Matas elev Trine Kellmann sætter fokus på Pharma Nord

I forbindelse med elev Trines Kellmanns fagprøve vil der fra onsdag 19. april og en uge frem i Matas i Rådhus Centret i Vojens være fokus på Pharma Nord"s produkter under temaet “Wellness for krop og sjæl”.

“Der vil være spændende events hele ugen og være mulighed for at deltage i en konkurrence, om et årsforbrug af D-Pearls fra Pharma Nord,” fortæller Trine, der glæder sig til at vise det frem, som hun har arbejdet med og hen imod i lang tid.

“Pharma Nord har valgt at imødegå den stigende efterspørgsel ved at udbygge de danske produktionsfaciliteter i Vojens, frem for at producere i udlandet. En af årsagerne er, den restriktive danske lovgivning på dette område er højt respekteret i udlandet,” tilføjer hun.

I ugens løb vil der være et aftenarrangement, hvor blandt andet Pharma Nord vil fortælle om deres lægemidler og kosttilskud. Desuden vil Matas selv præsentere deres forholdsvis nye serie My Moments.

Arrangementet begynder klokken 19.00 og slutter igen klokken ca. 21.00. Der er begrænset antal pladser, og billetter kan købes i Matas.

“Vi vil være vært med et let traktement, og der vil være goodiebags til alle,” slutter en forventningfuld Trine.

Publiceret: 15. April 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere