Som noget helt nyt kan man denne gang opleve et helt symfoniorkester ved Vedsted Søfestival.
Som noget helt nyt kan man denne gang opleve et helt symfoniorkester ved Vedsted Søfestival.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FESTIVAL: Vedsted fester i vandkanten - nu i hele to dage

I morgen, fredag, går det løs med tredje udgave af Vedsted Søfestival

Der tales så meget om 'udkantsdanmark', og alt det man bliver snydt for, hvis man bor der. I Vedsted blæser de på udkanten. Her er de meget mere interesseret i vandkanten. Og der er det da også rigtig dejligt at være. Takket være dygtige og helhjertede ildsjæle er Vedsted Søfestival nu en to-dages begivenhed.

Der indledes fredag klokken 17.30 når 'Picnic' spiller i 'Gryden'. Man kan medbringe egen mad eller købe tapaz fra Slukefter Kro. Klokken 19.30 er der koncert med Sønderjysk Amatør Symfoniorkester.

Lørdag er der åbningstale ved formanden for Kulktur- og Fritid, Allan Emiliussen (V) samt en hemmelig gæst, som skal være en overraskelse.

Så går det ellers løs med løjerne. Både de musikalske, som udfolder sig til langt ud på de sene timer. Men også de andre løjer, som børn og barnlige sjæle kan hygge sig med.

Man kan blandt andet gå på vandet på Vedsted Sø. Det sker i nogle såkaldte 'waterballs'. Man kan også tage en tur i en kano eller prøve at dykke i søen eller være spejder for en dag.

Også for de sunde

Vedsted Søfestival er også for de sunde. Det er nemlig muligt at deltage i 'Vedsted Sø Løbet', som har distancer på 10, 5 og 1,3 kilometer. Og så lokker søen med en dukkert bagefter.

Oven på så¨dan en omgang må man nødvendigvis være blevet sulten, og så er det jo godt at der tilbydes en lang række våde og tørre varer på festivalpladsen. Man kan nyde pølser, pirtabrød, slushice og meget meget andet fra boderne ved søen.

Og hvis man kan holde den kørende til klokken 14.00 lokker festivalen med Sønderjysk Kaffebord.

Musik i centrum

Musikken er naturligvis det store omdrejningspunkt. Her kan man i år glæde sig til at opleve navne som: Kiss the frog, Ground control, Banqo, 4 Seats, Kjurios, Dot Band og Sanne Jam.,

Konferencier er igen i år komikeren Kasper Nielsen.

Publiceret: 15. Juni 2017 06:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere