Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold: Ingen plads til gummiben i dag

Den nådeløse strid om en plads i 'Top Seks' afgøres i dag. Alle kampe begynder klokken 17.00

Hvis man havde én øre for hver gang en sportsjournalist har kaldt en fodboldkamp for 'Den vigtigste nogensinde', ville man være en rig mand. Men i dag er der noget om snakken.

Klokken 17.00 løber SønderjyskE og Randers FC ind på Sydbank Park. Og det bliver med alvor i blikket, for der er rigtig meget på spil. Efter den ny turneringsstruktur ender man enten i det ene eller det andet slutspil. I det ene spiller man om medaljer, titel, pladser i europæisk fodbold og en masse TV penge.

I det andet slutspil handler det om kampen imod nedrykning.

Det ligger i egne hænder hos SønderjyskE at afgøre sin skæbne. Og en lille smule i AaBs. For hvis de stribede nordjyder kunne finde på at tabe i Viborg, så er SønderjyskE i top 6 uanset hvad. Skulle det ske, hvilket er meget usandsynligt, sker det i hvert fald først så sent, at man ikke kan spille på det i Haderslev. I denne - den sidste grundspilsrunde - starter alle kampe samtidigt - klokken 17.00.

 

Et point rækker

Man kan lege med mange scenarier i dag, men det så de fleste med lyseblåt blod i årerne holder mest fat i er kendsgerningen om, at ét point er nok. Hvis SønderjyskE spiller mindst uafgjort i dag imod Randers, så er de lyseblå sikre på en plads i top 6. Hvis andre resultater flasker sig, kan en uafgjort også være nok for Randers.

Hvis man tager klaphatten på og tænker: Hvis vi nu vinder over Randers, FC Midtjylland taber til FC Nordsjælland og Lyngby taber til Brøndby. Så indhenter SønderjyskE Lyngby på rækkens tredjeplads. Det ville nok være en fest værd.

Indtil videre har den ny turneringsstruktur i hvert fald virket efter hensigten. Det er dødspændende og det kolde vejr til trods kan stadionrekorden komme i fare.

Det er den vigtigste kamp for SønderjyskE meget længe.

Publiceret: 19. Marts 2017 09:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere