Arkivfoto: Kåre Hangaard
Arkivfoto: Kåre Hangaard
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold: Mange kigger på Madsen

Nicolaj Madsen tiltrækker sig interesse fra både udenlandske og danske klubber. Han har kontraktudløb til sommer

Af Martin Davidsen, Tipsbladet.dk

Der har været masser af aktivitet omkring flere af SønderjyskE's spillere denne januar, og nu kan endnu en spiller være på vej væk fra klubben.

Midtbanemanden Nicolaj Madsen tiltrækker sig således interesse fra både danske og udenlandske klubber. Det erfarer tipsbladet.dk.

Nicolaj Madsen har kontraktudløb til sommer i SønderjyskE, og det er tvivlsomt, at han forlænger aftalen med Haderslev-klubben.

Spillerens agent Antoni Alexandrakis fortæller, at Madsen håber at fortsætte karrieren uden for Danmarks grænser.

"Han har kontraktudløb til sommer, og vi har talt med SønderjyskE om en forlængelse. Men Nicolaj drømmer om at komme til udlandet. Om der sker noget i dette transfervindue eller til sommer, ved vi ikke endnu," siger Antoni Alexandrakis til tipsbladet.dk.

28-årige Nicolaj Madsen har været en profil i SønderjyskE igennem de seneste år. Han scorede ni mål i 29 kampe i sidste sæson, hvor han var en nøglespiller i SønderjyskE's erobring af andenpladsen i SønderjyskE. 

I forhold til fremtiden er alt altså stadig i spil for Nicolaj Madsen, der både kan fortsætte i SønderjyskE eller skifte til en klub i Danmark eller udlandet.

Publiceret: 11. Januar 2017 13:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere