Mikkel Hedegaard har - igen - afgjort en kamp til fordel for SønderjyskE. Foto: Polfoto, Jens Dresling
Mikkel Hedegaard har - igen - afgjort en kamp til fordel for SønderjyskE. Foto: Polfoto, Jens Dresling
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold: Piv-uretfærdigt men skønt

SønderjyskE sikrede sig den vigtige sejr over Randers. Slutter grundspillet som nummer fire

Indrømmet - på spil og chancer skulle Randers havde vundet en komfortabel sejr på Sydbank Park. Men sådan fungerer fodbold ikke.

SønderjyskE-kaptajn, Pierre Kanstrup, satte ord på resultatet - 1-0 - midt i sejrsdansen på banen efter kampen:

“Det var piv-uretfærdigt. Men det er fantastisk!”

Med sejren over Randers FC, og sidste spillerundes øvrige resultater, lander SønderjyskE på fjerdepladsen efter grundspillet. Faktisk er de lyseblå på samme point som nummerf tre, Lyngby, der blot har scoret to mål flere. Det er endnu et fantastisk resultat af de lyseblå, og sportschef Haysen forudså da også at der skulle drikkes en øl eller to for at fejre dette.

Vinderfe og tabere

Den nye turneringsstruktur, hvor man spiller imod hinanden to gange i et grundspil, og så deler rækken op i et medaljeslutspil og et nedrykningsslutspil, har allerede givet en masse spænding her midtvejs i turneringen. Og nu venter der så endnu flere gyserkampe i de to slutspil.

Der er dog nok kun bronzemedaljer og europabilletter at dyste om i toppen. FC København har sat sig tungt på førerpladsen og Brøndby sidder lige så sikkert på sølvet. Til gengæld er der fire bejlere til bronzen og de - mindst lige så interessante - billetter til europæisk fodbold.

Både FCK og Brøndby spillede sig sikkert ud af grundspillet med de forventede sejre. Lyngby, der lagde ryg til BIFs sejr, gjorde dog god figur og ligner et varmt bud på den tredjeplads, som holdet også indtager nu.

Rundens tabere var helt sikkert AaB og Randers. AaB kunne spille sig ind i varmen med en sejr over bundproppen Viborg. De grønne ville det anderledes og nordjyderne tabte. Randers havbde flere håndfulde chancer i kampen i Haderslev, men kunne ikke score. Så også exit for dem.

Slutrundens helt store vindere blev FC Nordsjælland, som tager den sidste plads i top 6 efter endnu en sejr. Denne gang var der FC Midtjylland, som blev slået på heden.

I bunden af rækken var der lidt at glæde sig over for Viborg, OB og Esbjerg, som alle fik point. AGF virker kriseramt på vej ind i det afgørende slutspil.

Stillingen efter grundspillet.
Stillingen efter grundspillet.
Publiceret: 20. Marts 2017 06:45
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere