Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fødselsdag med gaver til kunderne

Dansk HøreCenter inviterer til 15 års fødselsdag i Haderslev

pra

800.000 danskere lever med nedsat hørelse, og de fleste kender ikke til, hvor stor en hjælp, et høreapparat kan være. Dansk HøreCenter Haderslev inviterer til fødselsdag mandag d. 15. maj, hvor du kan få et gratis høretjek, kagemand samt mulighed for at prøve de nyeste trådløse høreapparater. 

Mange er 'bange' for høreapparater. Er de ubehagelige at have på? Kan man se dem for tydeligt? Er man gammel, når man skal have et høreapparat? Svaret på disse spørgsmål er – nej. Der er ingen grund til bekymring, for i dag fås høreapparater så små, at man næsten ikke kan se dem. Det er gamle som unge, der kan have brug for et høreapparat, og mulighederne med høreapparater er mange. Høreapparater kan gøre en enorm forskel i en hverdag med hørenedsættelse, som ellers kan være frustrerende og udmattende: ”De nye høreapparater gør en stor forskel, for nu får jeg alle detaljerne med!” siger Klaus Fonlev, fotograf, kunde ved Dansk HøreCenter.

Mulighederne med høreapparater er mange, og hør om de forskellige muligheder til en hyggelig fødselsdag. En kobling til telefon, iPad, TV og meget mere gør en hverdag med hørenedsættelse mindre kompliceret. I dag findes der endda høreapparater, som kan styres fra en smartphone, så man selv kan tilpasse apparatet til sine omgivelser eller ovenikøbet høre musik direkte i det.

/pra

Publiceret: 10. Maj 2017 11:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt