Fra venstre: Formand Nils J. Andreasen, DI, mejerichef Dagny Lange, Høgelund Mejeri, næstformand i samarbejdsudvalget Ulla Markussen, Høgelund Mejeri, samt næstformand Peter K. Holm, DI. Foto: Mette Henriksen
Fra venstre: Formand Nils J. Andreasen, DI, mejerichef Dagny Lange, Høgelund Mejeri, næstformand i samarbejdsudvalget Ulla Markussen, Høgelund Mejeri, samt næstformand Peter K. Holm, DI. Foto: Mette Henriksen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fornem pris til Høgelund Mejeri i Vojens

Ledelse og personale trækker på samme hammel: Høgelund Mejeri kåret til Årets virksomhed på samarbejdsområdet 2016

Flere ting er i øjnefaldende, når man en travl middagsstund kigger forbi kantinen på Arla Foods Høgelund Mejeri i Vojens.

Dog er det ikke de lutter hvidklædte mejeriansatte. som er mest iøjnefaldende. Det er endevæggen. Her har de ansatte nemlig skrevet under på, at de tilslutter sig Høgelunds mission og vision, “samt at leve efter vores fælles karaktertræk.”

Og det ser helt ud til at dette gensidige engagement har givet pote, for Høgelund Mejeri er netop blevet kåret til “Årets virksomhed på samarbejdsområdet 2016”.

“Det kan være påskeæg til de ansatte, gløgg og æbleskiver i december eller en anden overraskelse, som glæder den enkelte medarbejder,” var bare et af mange eksempler, som branchedirektør Nils Juhl Andreasen i sin tale kunne nævne i forbindelse med prisoverrækkelsen på Høgelund Mejeri i Vojens.

Mangfoldighed i bred forstand

Konkurrencen, udskrevet af Mejeribrugets SamarbejdsForum, henvendte sig til alle virksomheder med samarbejdsudvalg samt til virksomheder uden samarbejdsudvalg inden for mejeribranchen, der i løbet af 2016 havde sat aktiviteter i gang. Og Høgelund Mejeri har i den grad grebet bolden omkring samarbejde: Personalepolitik, trivsel, mobning, fokus på dialog og samarbejde, integration af nydanskere, mangfoldighed i bred forstand, samt udvikling af seniorpolitik er bare et udpluk af de mange aktiviteter, som nu har indbragt Vojens-mejeriet den fornemme pris.

Efter prisoverrækkelsen blev der rundet af med frokost til alle fremmødte, hvilket - naturligvis - også inkluderede samtlige medarbejdere.

Publiceret: 14. April 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere