Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gæs og kommunalt ansatte.

Af Mogens Rerup, byrådskandidat for Enhedslisten

En Margret Jensen er meget fortørnet over, at jeg vil have gåsebestanden i Damparken betydeligt nedreguleret.

Hvis befolkningen, embedsmænd og politikere overvejende er enige med Margret Jensen, så lever jeg da fint med det, for jeg kan lade være med at benytte ”folkeparken” ret meget. Det burde være tydeligt for alle, at Damparken er fyldt med lort, så det er svært at gå på stierne og man kan ikke benytte græsset. Hvor mange penge bruges på rengøring af gåselort i f.m. arrangementer?  Jeg er født i naturen (husmandssted), og er altid på naturens side, men i Damparken har gæssene overtaget ”magten” grundet det store antal, og entotal mangel på regulering.

Bent Iversen fra SF siger også, at jeg skal lade være med at bekæmpe kommunalt ansatte og gæs.

Jeg har været kommunalt ansat i over 30 år, og har som udgangspunkt en dyb respekt for kommunalt ansatte.

Jeg har aktivt bekæmpet ganske enkelte ledere og nogle få ansatte på Jobcentret, fordi de ofte ikke har haft en tilstrækkelig social uddannelsesmæssig baggrund på specielt det psykologiske plan, og ikke på nogen måde har varetaget borgernes interesse. Nu er de værste ansatte borte, og det går langsomt bedre.

Jeg vil altid have den grundholdning, at politikerne (og f.eks. kommunalt ansatte) skal varetage befolkningens interesser.

Jeg vil altid efterlyse politikere, som har viden, indsigt og interesse for, hvad der sker i i forvaltningen og i befolkningen, for ellers kan de ikke møde borgerne i øjenhøjde.

Publiceret: 16. Maj 2017 08:31
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere