Børnene bliver ikke snydt for Aqua Camp trods ombygningen.
Børnene bliver ikke snydt for Aqua Camp trods ombygningen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Heldigvuis: Aqua Camp trods ombygning

Svømmehallen på Hjortebro bygges om, men Aqua Camp gennemføres

pra

1. maj rykkede håndværkerne ind i svømmehallen på Hjortebro. Bassinet og tilhørende opholdsarealer skal renoveres, der skal installeres nyt vandrensningsanlæg osv – det betyder bl.a. at nogle svømmehold har fået forkortet sæsonen og at konkurrencesvømmernes træning er blevet flyttet til Vojens svømmehal og til Haderslevhallen.

Gennem de seneste år har Haderslev Svømmeklub med stor succes udbudt 'REMA1000 AquaCamp' til børn og unge, hver sommer. Sådan bliver det også i år, fortæller klubben:

“I stedet for – som hidtil – at afvikle camp'en i både Haderslevhallen og på Hjortebro, holder vi to camps ved Haderslevhallen – én i uge 26 og én i uge 31. På den måde kan vi udbyde næsten samme antal pladser som hidtil – og ved at lægge en camp i hver ende af skolernes sommerferie, har vi forsøgt at give børnene mulighed for at deltage, selv om de måtte være bortrejst en del af ferien,” lyder det fra klubben som slutter:

“Det har umiddelbart vist sig som et godt koncept – allerede kort efter lanceringen, måtte vi melde alt udsolgt i uge 26, og der er kun få ledige pladser til uge 31, hvor sidste tilmeldingsfrist er 16. juni.”

Publiceret: 15. Juni 2017 06:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere