Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ishockey: SønderjyskE henter stærk back

Canadiske Justin Haché kaldes ’uhyggeligt god’

pra

“Han bliver uhyggelig stærk i én mod én spillet,” lyder skudsmålet fra den lyseblå lejr i Vojens.

Justin Haché er bare 23 år, og han kan allerede fremvise et ganske spændende CV. Han blev draftet af NHL klubben Arizona Coyotes i syvende runde tilbage i 2012, og har siden spillet imponerende 150 kampe i den stærke, nordamerikanske AHL liga.

Sportschef Kim Lykkeskov har svært ved at skjule begejstringen over den canadiske back, som han også spår en spændende karriere i europæisk ishockey:

“Vi får for det første og helt uden tvivl tilgang af en dygtig kvalitetsspiller. Han er en dygtig skøjteløber, hans størrelse taget i betragtning, og hertil har han lang rækkevidde med staven,” smiler Lykkeskov, og fortsætter:

“Vi har brugt meget tid på at analysere video på ham, og jeg tør godt love, at vi får en defensiv back, som bliver uhyggelig stærk i én mod én spillet. Oven i hatten er det en ung og sulten spiller, som gerne vise sig frem her på kontinentet. Samtlige tilbagemeldinger fra vores netværk på den anden side af Atlanten er udelukkende positive, hvilket også har stor betydning i forhold til det vigtige omklædningsrum.”

“Justin Haché er en utrolig spændende spiller, som vi både glæder os til at præsentere for vores fantastiske fans og sponsorer og senere også at følge hans videre udvikling i europæisk ishockey,” slutter Kim Lykkeskov.

Justin Haché forventes at lande i Vojens i begyndelsen af august.

Justin Haché

Nationalitet:    Canada

Alder:             23 år (01.10. 1994)

Højde:            188 cm.

Vægt:             92 kg.

Position:         Back

Fatning:          Venstre

Kontrakt:        Sæson 2017/18

Trøjenr:           Ikke oplyst

Statistik:         www.eliteprospects.com

Tidligere klubber: Cape Breton Screaming Eagles, Portland Pirates, Springfield Falcons, Tucson Roadrunners, Rapid City Rush, Texas Stars, Idaho Steelheads.

Publiceret: 17. Juni 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere