Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

JV har nu næsten monopol

Carl Skøtt, Brombærvej 52, Haderslev

JyskeVestkysten er ved at have monopol på den skrevne nyhedsformidling i Haderslev Kommune. Fra 15. juni er eneste konkurrent Der Nordschleswiger.

Ganske uventet er Lokalaviserne - tidligere Budstikken-udgaver - i en avishandel blevet overtaget af Jysk Fynske Medier, hvilket her vil sige JV.

For ganske få år siden blev Budstikken, der i 1935 blev startet i Vojens, solgt og udgaverne ændrede navn til Lokalavisen samt bynavn.. Nu forsvinder Lokalaviserne også, for det er et navn, der hører sælgeren fra Politikens Lokalaviser til.

Haderslev Ugeavis er JVs lokale annoncelokomotiv, og det er næsten utopisk at tro, at der i Haderslev Kommune er basis for, at to ugeaviser fra samme familie kan konkurrere om de samme annoncekroner.

Jeg er ret sikker på, at salget af Lokalavisen Haderslev til Jysk Fynske Medier er dødsstødet for Lokalavisen.

Mediekoncentrationen får gyldighed allerede fra 15. juni, hvilket er ensbetydende med, at der allerede nu er truffet beslutninger om Lokalavisernes fremtid - selv om det påstås, at der endnu ingen afgørelser er truffet.

For den lokale mediegigant gælder det om at spare penge. Det vil derfor ikke være en overraskelse, hvis Lokalavisen lukker allerede 1. juli.

Havkatten Calle

Publiceret: 17. Juni 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere