Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

K og LA mister social profil

Mogen Rerup, byrådskandidat for EL
Konservative med specielt Rasmus Jarlov i spidsen har mister sin sociale profil, og vil være mere liberale end LA.

Jarlov og ”Kuglestøderen” henviste til, at man havde lavet kontanthjælpsloftet, fordi det skal kunne betale sig at arbejde. De aner begge ikke noget om, hvorfor folk ender på kontanthjælp, eller at ca. 75 % af dem der er endt der, ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet.
”Kontanthjælpsloftet, lavere parkeringstakster og opstarten af Radio24syv er noget af det vigtigste, den konservative politiker Rasmus Jarlov har medvirket til, mener han selv.”
Jarlov er en åndsaristokrat og en konservativ liberalistisk bullterrier. Han har siden 2010 forsøgt at få alle børn i skole den 1. maj mod at de i stedet får fri på dronningens fødselsdag. Han vil sætte lokaldemokratiet ud af drift, for det er op til den enkelte kommune at lave sine egne regler, og hvis man forsøgte at få givet børnene fri den 1. maj i Haderslev, ligesom i f.eks. København, så vil det med sikkerhed ikke få flertal, og lærerne skal faktisk ifølge deres overenskomst som en af de få grupper arbejde den 1. maj - hele dagen.
Nu har Jarlov som det seneste sammen med LA – den lidet sympatiske Laura Lindahl - stillet forslag om at Ferieloven skal afskaffes, da den er et symbol på en barnepigementalitet. Rasmus Jarlov mener, ”at folk skal råde over deres egne penge, uden at staten skal blande sig”.
Han har ikke fattet en brik af, hvad velfærdssamfundet går ud på, for det er ikke nået til Nordsjælland.
Publiceret: 01. Maj 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere