Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kandidater: “Det var fantastisk!”

De to lokale kandidater hos Enhedslisten var til årsmøde i weekenden

Enhedslisten Haderslev har deltaget i Enhedslistens Årsmøde i weekenden. Repræsentanter fra Haderslev var den kommunalpolitiske terrier Mogens Rerup, opstillet til kommunalvalget, og den lokale folketingskandidat Mathias Christiansen - der også er opstillet til kommunalvalget.

Væsentlige punkter der blev debatteret et var bl.a. feminisme og lighed, velfærdsforringelser og kampen for den fælles velfærd samt kommunalvalg og regionalvalg.

Weekenden bød på mange spændende oplæg og debatter, synes de to og de melder, at det er to skærpede politikere der vender hjem fra København. To kandidater der er endnu mere klar til kommunalvalgkampen og kampen for lokal troværdighed og fællesskab, forlyder det.

“Det var en fantastisk oplevelse at møde ligesindede kammerater, der kunne fortælle hvordan kommuner landet over forholder sig til socialt udsatte borgere. Det var rart med sparring på området og jeg kommer helt sikkert skarpere hjem, i forhold til at tage fat på Haderslev Kommunes problematikker på området, som kommunalbestyrelsesrepræsentant for Enhedslisten,” fortæller Mogens Rerup.

“En dejlig weekend der bekræfter at der er mange mennesker i Danmark der er klar til at kæmpe for vores alle sammens fælles velfærd. Både for Børn, unge og ældre har gentagne forringelser i Danmark haft betydelige konsekvenser. Det er en udvikling som vi kun kan stoppe i fællesskab. Der er penge nok til velfærd, dem der bestemmer har bare valgt at de ikke vil bruge pengene på fællesskabet,” supplerer Mathias Christiansen.

Publiceret: 15. Maj 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt