Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kender borgmesterkandidaten ikke Nørregade?

Jon Krongaard, Thurøvej 89, 6100 Spidskandidat for Dansk Folkeparti Haderslev, Regionsrådskandidat for DF i region Syddanmark

Ordet populisme har været anvendt i politik i mere end 100 år, men i særdeleshed de seneste år. Betegnelsen bliver kastet mod politiske modstandere, når man fx føler, at disse præsenterer ideer over for vælgerne, som er for letkøbte, - og for populære blandt vælgerne.

Og populistisk er lige præcis dét, som et tiltag fra Dansk Folkeparti i Haderslev er blevet betegnet som af en vred og skuffet socialdemokratisk borgmesterkandidat, Henrik Rønnow, i Haderslev i forbindelse med et medlemsinitiativ om videoovervågning. Nuvel - det er da synd, at socialdemokraternes borgmesterkandidat er oprørt, - men jeg synes hellere han skal vise den handlekraft han selv efterlyser, fremfor at blive følelsesladet. For DF Haderslev handler videoovervågning stadig om sikkerhed og tryghed, - også selvom vi ifølge Henrik Rønnow stikker folk blår i øjnene. Men selvom det ikke huer Rønnow, så mener vi faktisk, at kølleslagsmål ved højlys dag i Nørregade er krænkende for borgernes tryghed og sikkerhed. Vi er også af den overbevisning, modsat Henrik Rønnow, der jf. byrådsmøde d. 02.05.17 postulerede, at der ikke var solgt et gram stof i Nørregade, at der bliver handlet med narko i Nørregade - masser endda. Men på trods af uenighederne af omstændighederne i og omkring Nørregade - så vil Socialdemokraterne gerne have videoovervågning - og det er godt.    

Politikere som kaster populismekortet tager sjældent et stik hjem - de glemmer nemlig ofte selv at italesætte egne initiativer og intentioner - akkurat ligesom den socialdemokratiske borgmesterkandidat!

Men bare rolig, Henrik - vi skal gladeligt præsentere et nyt initiativ om videoovervågning, som vi i fællesskab kan samarbejde om - Du gør det jo ikke!

 

Publiceret: 01. Juni 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere