Kristoffer Stenvang har selv været i et smertehelvede, inden han påbegyndte sin målrettede træning. Nu brænder han for at videregive sine erfaringer. Foto: Mette Henriksen
Kristoffer Stenvang har selv været i et smertehelvede, inden han påbegyndte sin målrettede træning. Nu brænder han for at videregive sine erfaringer. Foto: Mette Henriksen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Klar til Haderslev: Kristoffer vil gøre træningen sjov

Fysioterapeut Kristoffer Stenvang har mere end 1000 timers erfaring med personlig træning

Gennem det sidste halvandet år har fysioterapeut Kristoffer Stenvang med stor succes arbejdet med personlig træning i hjembyen Århus.Og denne bagage af erfaring og kompetence kommer nu Hadersleverne til gode.

Den unge fysioterapeut har nemlig rykket teltpælene op, og har åbnet et nyt center for personlig træning, fysioterapi og bootcamp i Haderslev. Og det bliver måske hårdt, men bestemt ikke kedeligt at træne her.

“Min mission er at gøre Sønderjylland og Haderslev sundere, og ikke mindst gøre træning inspirerende og sjov”, fortæller Kristoffer Stenvang, der har indrettet et træningscenter, skræddersyet til både personlig- og holdtræning, i et lyst lokale på Norgesvej 2.

At uddannelsesvalget faldt på netop fysioterapien, er ingen tilfældighed.

“Jeg har selv døjet med smerter igennem flere år, og har fået styr på det gennem målrettet træning. Så jeg ved selv hvordan det er at have ondt, og hvad den rigtige træning kan gøre,” fortæller Kristoffer Stenvang, som har en klar vision.

“Jeg vil gerne hjælpe mine klienter til en sundere tilværelse både fysisk som psykisk. Måden hvorpå dette muliggøres er gennem et træningsmiljø/behandling, hvor du får kombinationen af fysioterapi og personlig træning i én løsning,” fortæller han.

“Min ambition er at tilbyde anderledes og sjov træning, uden det nødvendigvis er i maskiner.”

Da træning ikke har noget med alder at gøre, så har Kristoffer Stenvang også noget for seniorerne .

“Senior-fit henvender sig til den gruppe af +55 år, som ønsker at forbedre balancen, styrken og konditionen. Vi arbejder også med vægt-reducering ved at øge muskelmassen, for herved at opnå øget velvære og sundhed,” fortæller Kristoffer Stenvang, der anbefaler hurtig tilmelding.”

“Der er begrænset antal pladser på holdet, så det bliver efter først til mølle princippet.”

Seniorholdet mødes første gang 18. april klokken 09.00 med velkomst og kostworkshop efterfulgt af god effektiv træning. Træningen er tirsdage og torsdage klokken 10.00 -10.55.

“Min ambition er at tilbyde anderledes og sjov træning, uden det nødvendigvis er i maskiner.”

Publiceret: 14. April 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere