Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kommentarer vedr. lokalisering i skattevæsenet

Jesper Petersen, MF, Skatteordfører for Socialdemokratiet, valgt i Sydjyllands Storkreds

”Jeg var virkelig lettet og glad, da jeg fik nyheden. Jeg har arbejdet for flere medarbejdere til Tønder og Haderslev, og besøgt lokale politikere og tillidsfolk på de to skattecentre. Som skatteordfører har jeg kunnet viderebringe argumenterne for landsdelens lokaliteter til Skatteministeren, og jeg er meget glad for, at der i det store og hele er lyttet til det. Tilmed også for Ribes vedkommende, der får en del af en styrelse, det er rigtig positivt. Flere medarbejdere til skattevæsenets lokaliteter i Syd- og Sønderjylland er et godt bidrag til fremgang og udvikling lokalt. ”

” Jeg kunne godt have ønsket kraftigere opbakning fra Haderslevs Borgmester, H.P Geil, der højst usædvanligt anbefalede andre byer end sin egen. Og desværre flytter Skatteankestyrelsen fra byen og til Odense. Det vigtigste er dog, at Haderslevs skattecenter fastholdes og tilføres flere medarbejdere end i dag. Egentlig stod det til at lukke i 2019”.

”Flere medarbejdere er godt for lokalområdet. Og der opstår jo endnu flere muligheder. Jeg håber, vi kan udnytte sammenhængen mellem skattevæsenet og UC Syd, og oprette den nye uddannelse indenfor skat i landsdelen. Det er for mig at se oplagt at gøre i Haderslev, hvor man kan uddanne medarbejdere til lokaliteterne i Haderslev, Ribe, Tønder og Middelfart f.eks. Og når de tre centre er cementeret, så er der også mulighed for at få endnu flere medarbejdere trukket til, når regeringen forhåbentlig en dag indser, at der er ikke er mandskab nok til at skattevæsenet bliver genoprettet og tilliden ligeså. Står det til Socialdemokratiet, er vi slet ikke i mål med at styrke skattevæsenet med den nye organisering”

 

Publiceret: 14. Juni 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere