Kim Lykkeskov har stort set alle de klubrekorder men kan have. Og han har været frontfigur i hele SønderjyskE perioden, Arkivfoto
Kim Lykkeskov har stort set alle de klubrekorder men kan have. Og han har været frontfigur i hele SønderjyskE perioden, Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Legendens farvel: “Jeg har været priviligeret”

Kim Lykkeskov tog en følelsesladet afsked med ishockey på topplan

De små 4000 sjæle på lægterne i SE Arena var, denne tirsdag aften, kommet med et håb om at der var meget mere ishockey i vente i denne sæson. Men Esbjerg ville det anderledes, og SønderjyskE måtte samme vej, som også Rungsted og Herning måtte tage. Ud af turneringen og på sommerferie.

Der var næppe nogen i SE Arena, som forbandt det længere væk en Kim Lykkeskov. Han er om nogen Mr. SønderjyskE, og han kæmpede og stred for at hente den sejr, som var livsnødvendig. Og som længe var inden for rækkevidde.

Det lykkedes ikke, og når man som topidrætsmand taber så vælter følelserne frem. Og nå man samtidig lige harf spillet sin sidste kamp, efter en karriere som ingen anden i klubben, så bliver ens indre en følelsesvulkan i udbrud.

Alligevel skøjtede den afgående kaptajn hen til TV2 Sports kamerahold og gav et interview på landsdækende TV. Den mand har altså format!

Tydelig berørt af situationen, kaldte Lykkeskov sig priviligeret. Den sport han elsker har givet ham så meget - som han også har givet sit liv til den. Nu fortsætter han i rollen som sportschef. En rolle han nok skal fylde ud. Respekten om legenden er kolossal - både internt i klubben og alle andre steder.

Det blev tydeligt understreget efter Esbjergs sejrsmål. Esbjergs spillere tog respektfuldt opstilling i det ene hjørne og klappede af Lykkeskov imens han tog en runde på isen og takkede af med publikum. Først derefter festede de med deres medrejsende fans.

Det er også format.

Publiceret: 15. Marts 2017 08:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere