Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lytter Pape ikke til sit bagland i Haderslev?

Jon Krongaard, Thurøvej 89, 6100 Spidskandidat for DF Haderslev. Regionsrådkandidat for Dansk Folkeparti i Syddanmark

De konservative i Haderslev ønsker, ligesom Dansk Folkeparti i Haderslev, videoovervågning på særligt udvalgte områder – desværre formår de konservative ikke at overbevise deres egen formand og justitsminister om dette.

Flere af de konservatives kandidater har meldt ud, at der havde været dialog med justitsministeren, Søren Pape Poulsen, samt at justitsministeren bør frigive midler til politiet, således at videoovervågning kan blive en politiressource i Haderslev. Det lader ikke til, at justitsministeren er lydhør over for sine partifæller, eller de borgere i Haderslev, som ønsker videoovervågning – desværre. Dansk Folkeparti havde d. 5. april fornøjelsen af at have Justitsministeren i spørgetid, med udgangspunkt i lokale sager herunder Haderslev og situationen i Haderslev kommune, om hvorvidt han vil lave om på den nuværende lovgivning, således at kommuner selv kunne financiere videoovevågning – desværre resulterede det kun i tom snak og ingen vilje til handling.

Det er ærgerligt for borgerne i Haderslev, at C i Haderslev ikke kan råbe deres egen partiformand, og Justitsminister op. I DF Haderslev håber vi dog, at C mener noget med snakken, og vil træde i karakter over for Pape. DF Haderslev vil fortsat sørge for, at problemerne i Haderslev vil blive forelagt Justitsministeren.

 

Publiceret: 21. April 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere