Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Man savner Vestegns-borgmestrenes realisme

Jon Krongaard, Thurøvej 89, 6100 Lokalformand DF Haderslev

Socialdemokraternes borgmesterkandidat i Haderslev savner i den grad sine Københavnske partifællers realistiske klarsyn.

Socialdemokratiske vestegnspolitikere har på stribe råbt vagt i gevær, når det drejer sig om indvandringens problemer. I mange år blev de ignoreret af partitoppen, - men med Mette Frederiksen og Henrik Sass ved roret, har retorikken fået end anden lyd. Desværre har den samme fornuftige tilgang ikke fundet til socialdemokraterne i  Haderslev endnu. På trods af åbenlyse problemer med utilpassede indvandrere i gadebilledet, som på ugentlig basis skaber problemer – tør man ikke italesætte dette, men forsøger derimod at forgøgle borgerne om, at en ekstra ungeindsats vil mindske problemerne – sludder og vrøvl. De unge indvandrere, som styrer gadebilledet er organiserede, og får hjælp fra ligesindede med samme baggrund fra både Odense og Århus. Det hjælper ikke, som den socialdemokratiske borgmesterkandidat foreslår, at forsøge at give disse mennesker ”fornuftigt indhold i tilværelsen”, - den opgave kan Haderslev Kommune ikke løfte – det vidner hele 21 fejlslagne integrationsplaner siden 1999 om. Politikerne er nød til at anerkende, at der ikke er tale om utilpassede unge, men derimod kæmpe integrationsproblemer.

Fokusset skal ikke være på skurkene, men derimod på borgernes tryghed. Politiet skal styrkes, og det samme skal deres ressourcer – det er Dansk Folkepartis tilgang, og det er de mest fornuftige socialdemokrater sådan set enige i – disse socialdemokrater findes desværre bare ikke i Haderslev. 

 

Publiceret: 17. Marts 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere