Chokerende fund på campingplads: En dræbt - en kritisk
Modelfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mand fra Rødekro-området såret i knivopgør ved Vejers strand

bs

En 69-årig mand fra Rødekro-området blev onsdag hårdt såret i forbindelse med en episode på en campingplads i Vejers i Varde Kommune.

Her overfaldt en 53-årig mand to mænd i et baderum på campingpladsen.  En 64-årig mand fra Fyn blev dræbt, mens den 69-årige blev hårdt kvæstet. Den hårdt sårede mand blev med helikopter fløjet til behandling på Odense Universitetshospital. Personens tilstand er fortsat kritisk. De pårørende er underrettet. 

Syd- og Sønderjyllands Politi fremstiller torsdag den 25. maj klokken 08.00 den 53-årige formodede gerningsmand ved Byretten i Esbjerg.

Det står klart, at en kniv har været anvendt som gerningsvåben, lige som det også står klart, at de tre involverede personer var indlogeret på campingpladsen.

Men politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse om motiv m.m. i forhold til hændelsen. Den anholdte er fra Vejle-området.

Det står desuden klart i forbindelse med efterforskningen, at ejeren af campingpladsen kontaktede Syd- og Sønderjyllands Politi to gange tirsdag aften, fordi ejeren var bekymret for den nu anholdte, der viste tegn på at være psykisk syg.

Syd- og Sønderjyllands Politi har undersøgt opkaldene. Og ud fra de oplysninger, der blev givet under samtalerne, var det ikke politiets vurdering, at den nu anholdte var psykisk syg i en sådan grad, at han kunne tvangsindlægges eller i øvrigt var til alvorlig fare for andre borgere.

Efter anholdelsen har en psykiatrisk vurdering af gerningsmanden dog godtgjort, at der er grundlag for at begære den anholdte varetægtsfængslet i surrogat med anbringelse på en psykiatrisk afdeling. Syd- og Sønderjyllands Politi vil begære, at grundlovsforhøret finder sted for lukkede døre.

Publiceret: 24. Maj 2017 23:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere