Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Modelflyets Dag markeres ved Vojens

Modelflyvepladsen mellem Gram og Nustrup åbner døren lørdag 20. maj

Lørdag 20. maj er Modelflyets Dag i Danmark, og det betyder, at mange af Danmarks omkring 100 modeflyveklubber slår portene op for alle, der kunne tænke sig en gratis time eller i to i selskab med masser af forskellige modelfly og deres ”flyvetossede” ejere, piloter og konstruktører.

“Det bliver nu ikke konkurrencesporten, der præger dagen på flyvepladsen i Skibelund. Når den lokale flyveklub slår dørene op klokken 14.00 er det mange af medlemmernes fly, der vil være stillet op på flyvepladsen, som man finder Ålkærvej 7, 6500 Vojens. Og der er så mange forskellige af dem. Hvis du er flyveinteresseret, mekanikinteresseret eller blot ønsker at bytte computerskærmen ud med lidt frisk luft, er der samtalestof til flere timer. Der vil være mulighed for at prøve at styre et modelfly i luften sammen med en af klubbens instruktører,” fortæller Niels Hilker fra den lokale klub.

“Der vil være stor variation i den flyvning vi viser i løbet af dagen. Nogle piloter er godt tilfredse med en hyggelig flyvetur hvor det ikke risikerer at sætte modelflyet på spil. Andre vil hellere udfordre sig selv og deres modelfly og lave flotte og dristige opvisninger. Det kan nemt gå galt.”

Publiceret: 14. Maj 2017 10:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt