Anette Juul Nielsen fra Salon Korsvig og Nyt Syn´s Henrik Lauridsen glæder sig til modeshowet, som også har tv-vært Line Baun Danielsen på scenen. Foto: Mette Henriksen
Anette Juul Nielsen fra Salon Korsvig og Nyt Syn´s Henrik Lauridsen glæder sig til modeshowet, som også har tv-vært Line Baun Danielsen på scenen. Foto: Mette Henriksen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Modeshow: Lækkerier på catwalken og tallerkenen

Få fif om tøj, hår, make-up og briller, når lokale butikker afholder modeshow

modeshow Der bliver både noget for øjet og sindet, når en håndfuld af butikker i Haderslev inviterer til modeshow torsdag 30. marts klokken 18.00 i Fuglsang Lounge på Sydbank Park. Først og fremmest skal gæsterne inspireres og hjælpes på vej til at finde rundt i modejunglen, fortæller medarrangør Henrik Lauridsen fra Nyt Syn på Gravene.

“Vi benytter os af alle mulige slags modeller i alle aldre og størrelser den dag, for gæsterne skal kunne identificere sig med dem. Og så er vi arrangører selv med oppe på scenen, for at fortælle om det, som vi hver især byder ind med,” fortæller han.

Aftenens special guest er tv-vært og journalist Line Baun Danielsen, der kommer med foredraget “Skab Dig”, der blandt andet omhandler hvor meget udseende, fremtoning og opførsel betyder i vores møde med andre mennesker.

Bag modeshowet står Salon Korsvig, Thrane, Nicolaisen, Nyt Syn, Xcocolatl, Vinspecialisten og Spice Catering. Billetterne købes efter først-til-mølle princippet hos Thrane, Salon Korsvig og Nyt Syn. ved siden af modeshowet kan gæsterne også glæde til lækkerier fra Vinspecialisten og Spice Catering, samt skarpe priser på de medbragte trends.

Publiceret: 21. Marts 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere