Møllen fortsætter sit forrygende arbejde.
Møllen fortsætter sit forrygende arbejde.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Møllen fortsætter i “superligaen”

Teatret Møllen har ny egnsteateraftale på plads

aftale Kultur og fritidsudvalget i Haderslev kommune har godkendt en ny treårig egnsteateraftale for Teatret Møllen for perioden 2018-2020. Aftalen giver Teatret Møllen mulighed for at videreudvikle den professionelle scenekunst i kommunen og giver teatret økonomisk sikring indtil 2020.

Teatret Møllen udviser stor tilfredshed og begejstring for at en ny aftale er i hus, der kan sikre teatrets drift og produktion af nye egenproduktioner og teateraktiviteter til de kommende sæsoner.

”Den nye aftale mellem Haderslev Kommune og Teatret Møllen sikre, at vi på teatret kan fortsætte vores arbejde på samme niveau som tidligere. Dette er ikke bare noget vi på Teatret Møllen tager forgivet. Vi lever i en tid hvor kunst og kultur generelt må stå for skud. Derfor er det også med stor glæde, at vi på Teatret Møllen kan konstatere at vi hører hjemme i en kommune, hvor fremsynede politikere kan se det store og større perspektiv i at investere i netop kunst og kultur.,” siger teaterchef Nikolaj Mineka.

“Teatret Møllen har været i “superligaen” uafbrudt i over 40 år, og det glæder mig, at flere stemmer også kan se det potentiale og de muligheder der ligger i vores samarbejde i fremtiden. Men først ser vi nu frem til at tage fat på de mange spændende opgaver der ligger foran os i den kommende periode. Vi glæder os til at fortsætte med at være hele Haderslevs teater og til at være ambassadør for vores kommune nationalt og internationalt.”

Formålet med egnsteateraftalen imellem Teatret Møllen og Haderslev Kommune er at sikre rammerne for styring af egnsteatervirksomheden og dialogen mellem parterne om teatrets fortsatte udvikling. Derudover skal teatret producere egne forestillinger, bidrage til udviklingen af scenekunsten som ensembleteater, formidle teater i lokalområdet og således agere synlig partner i det lokale kulturliv. Aftalen skal tilvejebringe et langsigtet og aftalt grundlag for teatrets strategi og økonomi, som hviler på lovgrundlaget samt de politiske og økonomiske forudsætninger, der eksisterer på tidspunktet for aftalens indgåelse.

/mhe

Publiceret: 17. April 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere