Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Netværk gir’ inspiration til lokale virksomheder

Nyt netværk skal hjælpe virksomheder til god ledelse

netværk Nyt netværk skal hjælpe virksomheder med at sammensætte den rette bestyrelse. Haderslev Erhvervsråd - HER - skaber fokus på bestyrelsesarbejde og advisory boards.

Bestyrelses- eller advisory board medlemmer kan ofte være med til at skabe vækst og udvikling samt sikre at en virksomhed handler i overensstemmelse med den overordnede strategi. Med den rigtigt sammensatte bestyrelse i forhold til kompetencer og kemi, fremstår virksomheden entydigt mere professionel. De fleste med en professionel bestyrelse opnår generelt markant bedre resultater end virksomheder uden en bestyrelse.

Haderslev Erhvervsråd etablerede i slutningen af 2016 en bestyrelsesdatabase og -netværk, for erfarne ledere og specialister, der har lyst og evne til at bistå andre virksomheden i fremtiden. Mange kandidater fra nær og fjern og fra mange forskellige brancher viste interesse for at være med i databasen, som nu har over 40 kandidater.

Dette skaber Haderslev Erhvervsråd nu opmærksomhed omkring og inviterer alle interesserede virksomheder til inspirationsmøde, hvor man kan høre mere om netværket og bestyrelsesdatabasen, møde nogle af kandidaterne og ikke mindst høre om, hvordan man kan få hjælp til at finde den rette kandidat.

Steen Buchreitz Jensen fra Scandinavian Executive Institute og professionelt bestyrelsesmedlem Palle Kjær fra Contra Danmark deler tips til, hvordan man udvikler sin forretning, når en bestyrelse eller et advisory board er etableret og kommer blandt andet ind på følgende: - Sådan kommer man i gang - Hvor kan bestyrelsen gøre en forskel? - Praktiske eksempler og cases

Mødet finder sted hos Haderslev Erhvervsråd i deres nye lokaler på Jomfrustien 27 i Haderslev, onsdag 19. april kl. 17.00 – 20.00. Arrangementet er ikke kun for virksomheder uden bestyrelse, men ligeså meget for virksomheder, der har en bestyrelse, men hvor strategien er ændret i forhold til bestyrelses sammensætning. Tilmelding er nødvendig og kan ske til info@her.dk.

/pra

Publiceret: 17. April 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere