Café Ellegaard er klar med en ny musikalsk sæson.
Café Ellegaard er klar med en ny musikalsk sæson.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny sæson: Café Ellegaard er klar til en ny sæson med musik

Den idylliske café lancerer nu billetbestilling på nettet

For at lette ekspeditionen indfører Cafe Ellegaard billetbestilling på nettet i samarbejde med Billetsalg.dk. Man bestiller på nettet men afregner på Cafe Ellegaard som altid.

Tidligere års lange køer, glødende telefoner og nedbrud skulle gerne være fortid. For gæster uden adgang til nettet og med lyst til en snak, vil der være et mindre antal billetter, som kan bestilles over telefonen. Bestilling af buffet er som tidligere på telefon – senest lørdag før koncerten.

Musikken er som altid folkemusik i høj kvalitet. 'The Chaps' fra New Zealand åbner ballet første onsdag i juni. Så følger altid trofaste Denis McLaughlin, som sammen med værtsparret står for en irsk/dansk aften. Huxi Bach besøger Cafe Ellegaard som singer/songwriter og guitarist tredje onsdag. Sidste koncert i juni er med supergruppen Na Leanai. Fire sangere og musikere, som er den nye generation af legendariske The Sands Family fra Irland.

I Juli ankommer med fuld musik 'Golosa La Orquesta' fra Chile. To kvinder og fire mænd river os med i sydamerikanske rytmer - argentinsk tango, bolero etc. Henrik Strube (Røde Mor) har fundet sammen med Pete Repete (Big Fat Snake, Malurt m. m.) den anden onsdag i juli. Jane og Shane er på plads igen efter barsel 26. juli.

I august er det Rune Barslund og Andreas Tophøjs tur. To af landets mest talentfulde unge folkemusik instrumentalister spiller violin, harmonika og fløjter med et humør og spilleglæde så enhver må give efter. Og så er der viseaften/fællessang med Søren Iversen, Mette og Børge Solkær. Floating Sofa følger op med håndlavet nordisk folkemusik. Fire unge mennesker fra Finland, Sverige og Danmark spiller virtuost violin, fløjter, svensk sækkepibe, knapharmonika, harmonium og kontrabas med en duft af fyrretræer, salt havbrise og friskbrygget kaffe. Total vellyd. Mon så ikke Niels Hausgaard slår vejen forbi for 23. gang?

Harald Haugaard og Helene Blum, to af Danmarks fineste musikere, lukker og slukker med danske viser. Bestilling af billetter på Billetsalg.dk fra 30. april.

/pra

Publiceret: 17. April 2017 06:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere