Nu kan borgerne i Hoptrup afhente deres medicin hos byens købmand. Foto: Peter Rasmussen
Nu kan borgerne i Hoptrup afhente deres medicin hos byens købmand. Foto: Peter Rasmussen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyhed: Køb din medicin i Hoptrup

I fremtiden kan du afhente din receptmedicin hos købmanden i Hoptrup

Hidtil har købmanden i Hoptrup kunnet hjælpe sine kunder med det smalle sortiment af håndkøbsmedicin, som love og regler foreskriver. Men hvis kunderne har haft behov for receptmedicin eller håndkøbsmedicin udenfor købmandssortimentet, måtte man køre til Aabenraa eller Haderlev.

Det behøver Hoptrup-kunderne ikke længere. Takket være et nyt samarbejde imellem købmanden i Hoptrup og Løve Apoteket i Aabenraa, kan man i fremtiden afhente sin medicin hos købmanden.

“Hvis man f.eks har talt med sin læge om morgenen, kan man hente sin medicin sidst på dagen hos købmanden,” fortæller apoteker Lars Elledye fra Løve Apoteket i Aabenraa.

Hos købmanden stiller man sig blot i kassekøen og får sin medicin udleveret ved kassen.

“Det betyder at hvis der er andre varer - f.eks håndkøbsmedicin eller hudplejemidler fra apotekets sortiment, som man ønsker, så kan man bestille det på Løve Apoteket og efterfølgende afhente det hos købmanden i Hoptrup,” slutter apotekeren, som tror at det vil være en stor lettelse for mange borgere i byen, at man ikke skal ud at køre hver gang man mangler medicin.

Publiceret: 19. Juni 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere