Glæden ved at give - og ved at modtage. Kvinderne fra Ladies Circle overrækker 18.800 kroner til Parasollen og leder Lene M. Pedersen. Foto: Peter Rasmussen
Glæden ved at give - og ved at modtage. Kvinderne fra Ladies Circle overrækker 18.800 kroner til Parasollen og leder Lene M. Pedersen. Foto: Peter Rasmussen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sikke en overraskelse: 18.800 kroner på en check

En lille håndfuld kvinder fra Ladies Circle gav folkene på Parasollen en god overraskelse

“Vi har samlet penge ind, og vi synes at I skal have halvdelen...”

Sådan lød det da en lille håndfuld kvinder fra Ladies Circle mandag middag troppede op på Parasollen i Lavgade i Haderslev.

Ladies Circle har i år, nationalt, valgt at støtte projektet med de såkaldte 'Heksebørn' i Nigeria, og landet over bliver der samlet rigtig mange penge ind til det gode formål. Nogle steder, blandt andet her lokalt, vælger lokalafdelingerne at også lokale formål kan få glæde af den indsamling, som Ladies Circle foretager.

Hos den lokale afdeling har der været afholdt 'Charity Day', en årligt tilbagevendende aktivitet, der er en fest hvor man inviterer Round Table til at deltage. I forbindelse med festen er der lotteri og auktion over gaver, som en lang række sponsorer beredvilligt har doneret. Dette, sammen med overskuddet fra salg af drikkelse, beløb sig i år til over 37.000 kroner.

Så nu står kvinderne på Parasollen med en check på 18.800 som, naturligt nok, vakte stor glæde. Leder af det sociale værested, Lene Margård Pedersen, tog imod med smil og kram. Hun kunne fortælle at også Parasollen står overfor en fest:

“Vi fylder snart 25 år, og det har vi planlagt at fejre med en fest. Der er mange af de som kommer her, som ikke kommer ti ret mange fester. Så vi glæder os rigtig meget,” sagde Lane Magård Pedersen.

Publiceret: 16. Marts 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere