Der er cirka 180 børn med i skolepatruljen i Haderslev Kommune. Privatfoto
Der er cirka 180 børn med i skolepatruljen i Haderslev Kommune. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skulderklap til Lagoni-børnene

konkurrence Skolepatruljen på Lagoniskolen i Vojens har vundet 5.000 kroner i den landsdækkende ”Skolepatruljernes fotokonkurrence”, som Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag. Præmien er et skulderklap til skolepatruljens arbejde, og pengene må de bruge til en fælles oplevelse for patruljens medlemmer eller andet som skolepatruljeeleverne ønsker sig.

De 10 skolepatruljebørn fra Lagoniskolen har selv fundet på motivet til fotokonkurrencen og sørget for at billedet blev taget. På billedet ses også nogle af 0. klasserne, som især er dem skolepatruljen hjælper. De hjælper dem fx, når de kommer med bussen og sørger for, at de kommer sikkert ind.

Eleverne blev overrasket med nyheden om de 5.000 kroner i dag, hvor de også fik kage og saft og et besøg af kommunens trafiksikkerhedsgruppe, en lokalbetjent og kommunens kørselskoordinator. Eleverne ved endnu ikke, hvad de vil bruge pengene på, men det bliver måske en bowlingtur, en biograftur og så skal lidt af pengene også bruges på en slikkepind eller kage til 0. klasserne, som hjalp dem på vinderbilledet. /mhe

Publiceret: 17. April 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere