Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Spam fra Dansk Vindmølleforening.

Søren Frydendahl Krab

Spam fra Dansk Vindmølleforening.

Det er med stor undring, at følgende kan lade sig gøre i et Demokratisk samfund som Danmark

Viden om Vind, (uafhængig organisation) som skal formidle fakta om vind og vindmøller til den danske befolkning, og gøre vindmøller til statussymboler i landet.

Viden om Vind bor så sandelig på samme adresse som interesse organisationen Dansk Vindmølleforening, hvor næsten alle vindmølleopstiller/ ejere er medlemmer.

Dansk Vindmølleforenings debattør Jens Peter Hansen arbejder der, og er tillige i Byrådet i Randers, for Partiet venstre.

Af den grund synes det mærkelig og dog, at Jens Peter Hansen pludselig begynder at skrive i Lokalavisen Haderslev, ja der er endda sådan, at de steder jeg skriver, da kommer han ind. Jeg føler mig virkelig forfulgt af vindmølleforeningens person.

Nu går Dansk vindmølleforening (som har samme adresse, og måske samme lokaler som Viden om Vind ) og Dansk Vindmølleindustri`s direktører ind og skriver om at der flurere vildledende oplysninger og vindmølleulemper, eks støj.

Dette oplæg er så lavet af Dansk Vindmølleindustri, og Dansk Vindmølleforeining i fællesskab, men i samme lokale sidder det uafhængige element Viden om Vind også.

Hvis noget er utroværdi , er det disse 3 organisationers diktatur, og folketinget fald på knæ for dem, uden at have analyseret hvem der kommer med hvad.

Jeg kalder det Korruption i et endnu demokratisk Danmark.

Jeg afventer helt klart kommentar på sandheden.

Alt røre udspringer af denne video, men sandheden er ilde hørt.

Sæt danske undertekster på.

www.lavfrekventlyd.dk så farligt er det

Søren Frydendahl Krab

Publiceret: 22. April 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere