Byggeriet af det nye center i Gram påbegyndes her til sommer. Det forventes at blive taget i brug i efteråret 2018.
Byggeriet af det nye center i Gram påbegyndes her til sommer. Det forventes at blive taget i brug i efteråret 2018.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stærkt team skal bygge center i Gram

Udvalget for børn og familie i Haderslev kommune har valgt de firmaer som skal bygge det nye center i Gram

byggeri Til sommer går byggeriet af et helt nyt motorikcenter, bibliotek og daginstitution i gang, og det bliver et team bestående af Dansk Halbyggeri, der sammen med GPP Arkitekter, rådigvende ingeniør Viggo Madsen og landskabsarkitekt Mbyland, der skal sørge for, at byggeriet kommer til at stå færdigt i efteråret 2018.

Byggeriet kommer til at indeholde et motorikcenter, der fremmer bevægelighed og balance og med masser af spændende springmuligheder, bibliotek med turistinformation og borgerservice samt en daginstitution til 140 børn. Samtidig opføres en forbindelsesgang mellem Gram Skole og Gram Fritidscenter, så skolebørn får masser af muligheder for tørskoet at benytte sig af alle de nye muligheder.

Formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Allan Emiliussen ser frem til, at byggeriet går i gang:

“For mig er det vigtigt, at vi får en velbalanceret udvikling i kommunen fra øst mod vest, og med byggeriet i Gram får vi et nyt fyrtårn i den vestlige del af kommunen, der kommer til at lyse lidt kraftigere på mange områder,” siger han og glæder sig over, at huset kommer til at indeholde en række multifunktionelle tilbud.

Helt nye muligheder

”Det giver helt nye muligheder for at kombinere kultur- og foreningslivet. Jeg er sikker på, at det bliver et naturligt mødested for borgerne i Gram, men også et sted, der kan trække folk til Gram, f.eks får springgymnastikken her helt unikke muligheder og de allerbedste faciliteter,” siger udvalgsformanden, som bakkes op af Formand for Udvalget for Børn og Familier, Signe Knappe:

”Børn, unge og voksne får mulighed for at mødes i en fælles arena, hvor der vil være aktiviteter hele dagen. Det er en kraftig opgradering og en god mulighed for, at skole og dagtilbud åbner sig op og inddrager det omliggende samfund endnu mere,” siger hun.

Klar næste år

Byggeriet går i gang i sommeren 2017 og står færdigt i efteråret 2018. Den samlede anlægssum for hele projektet er 38,9 mio. kr.

Med byggeriet bliver to ældre børnehaver blandt andet erstattet. Redskabs-leverancen er tidligere vundet af det lokale firma, PE-Redskaber fra Gram.

Publiceret: 17. April 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere