Så skal der påny tælles skridt i Haderslev kommune.
Så skal der påny tælles skridt i Haderslev kommune.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tæl dine skridt når du går i de kommende uger

I ugerne 17 og 18 tælles der skridt i Haderslev kommune

24. april skydes endnu en ”Tæl skridt”-kampagne i gang. Haderslev Kommune bakker vanen tro op om kampagnen og betaler deltagergebyret for borgere i Haderslev Kommune og ansatte på kommunens arbejdspladser.

Tæl skridt er en landsdækkende kampagne arrangeret af Dansk Firmaidrætsforbund. Som noget nyt kører kampagnen i 2017 fire gange á to ugers varighed. Første omgang kørte i uge 4 og 5, og nu starter anden omgang. Formålet er igen at få mere aktivitet, socialt samvær og lidt venlig konkurrence ind i arbejdsdagen. Kampagnens sidste dag er 7. maj.

Tæl skridt er for alle på arbejdspladsen: Det er motion uden omklædning og en oplagt måde at få kickstartet eller vedligeholdt sit nytårsforsæt på. Tæl skridt-kampagnen indbyder både til konkurrence og holdånd, når kollegerne dyster med og mod hinanden – på tværs af afdelinger og virksomheder. Alle, der når 10.000 skridt i otte ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om 25.000 kr.

Tilmelding og deltagelse er simpel:

1. Saml et hold på minimum tre personer og udnævn en holdkaptajn.

2. Tilmeld jer NU på www.tælskridt.dk – brug betalingskoden ”Haderslev”. Tilmeldingsfrist er den 24. april 2017 kl 23.59.

3. Gå mindst 10.000 skridt om dagen.

4. Registrér jeres skridt på www.tælskridt.dk eller send en sms til 1271 med teksten TS 10.000.

Var du en af de mange, der deltog i kampagnen i uge 4 og 5, så husk at du har mulighed for at sammenligne dine præstationer i første omgang med præstationerne i den nye omgang. Du er naturligvis også velkommen, selvom du ikke har været med før.

Som altid kan skridttællere lånes hos Sundhed og Forebyggelse i Nørregade 41, 2. sal, Haderslev. Skridttællerne udlånes efter først-til-mølle-princippet. Der findes også en app, der kan tælle skridt.

Publiceret: 18. April 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere