Fotos: Anette Strøm
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vigtig ny video kommer på mandag: Se forfilm her

’Legeteket’ i Haderslev sender ny video på nettet. Du kan se en lille ’teaser’ her

Hvis ikke det direkte link virker, så se videoen her:

https://drive.google.com/open?id=0B5tfjkFIQGHXU1hyUXpQZm1rMk0

“Det var meget frustrerende som forældre at se, at ens barn ikke fungerede rigtigt.” Sådan siger Mia, der er mor til en dreng med diagnosen autisme, i en ny video om Legeteket i Haderslev.

Mia og mange andre forældre til børn og unge med særlige behov, har søgt hjælp på Legeteket, men endnu flere, kan få gavn af Haderslev kommunes gratis tilbud.

”Videoen om Legeteket skal inspirere og hjælpe, både forældre og fagfolk, når der er brug for en særlig indsats til børn og unge mellem 0 og 18 år og gerne betyde, at flere med behov får lyst til at aflægge Legeteket et besøg,” siger Lise Hagen Kongsted, der er Pædagogisk ansvarlig koordinator på Legeteket.

I videoen møder vi både forældre, børn og fagpersoner, der fortæller om deres oplevelser med Legeteket og om, hvordan det har hjulpet dem i hverdagen, at kunne låne pædagogisk, stimulerende, motorisk og udviklende materiale og legetøj med hjem, suppleret og støttet af den faglige vejledning, som Legeteket også tilbyder.

På Legeteket, er der nemlig et fast tilknyttet fagteam, af høre/tale/sprogkonsulenter, fysioterapeuter og specialpædagoger og de fortæller i filmen om, hvad de kan hjælpe og vejlede brugerne med, indenfor hvert deres felt. Legetekets leder Lise Hagen Kongsted, har 30 års erfaring indenfor det specialpædagogiske, med fokus på især autisme- og ADHD området.

Det er et faktum, at den lystbetonede leg, er det bedste udgangspunkt for både udvikling og læring og det er netop mottoet bag legeteks-tanken.

De første Legeteker i Danmark blev etableret for over 30 år siden og i dag findes der omkring 25 Legeteker på landsplan. Haderslev kommune kan bryste sig af, at have et af landets bedste, fordi der ikke blot findes en stor materialesamling til udlån, men også tilknyttet det faste fagteam, der

står klar med råd og vejledning, til brugerne.

Legetekets åbningstid er: onsdage mellem kl. 14:00 og 18:00

Der er premiere på den ny video mandag 22. maj kl. 14:30. Se forfil til den her.

Publiceret: 17. Maj 2017 07:38
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Haderslev

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt